Mooie live-muziek
Bij een waardig afscheid

U wilt een sereen en waardig afscheid, begeleid met de warmte van aangepaste muziek, vakkundig gebracht door professionele muzikanten? Wij helpen u graag verder met onze ervaring, bekwaamheid en empathie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het muzikaal begeleiden van uitvaarten beschikken we over een zeer uitgebreid repertoire van klassieke muziek, tot film- en lichte muziek. We stellen onze diensten en muziek dan ook graag te uwer beschikking. Samen stellen we een aangepast programma op waarbij uw inbreng en suggesties een centrale plaats innemen. Na uitgebreid overleg met de betrokken familie zoeken we telkens van elk afscheid iets persoonlijk te maken. Live muziek, sereen gespeeld door ervaren musici uit een door u gekozen repertoire.

De talrijke jaren van muziekbegeleiding bij uitvaarten bracht ons in contact met vele begrafenisondernemers en families. We zijn dan ook zeer gelukkig met de vele positieve reacties die we mochten ontvangen. Maar meer nog zijn we er trots op uw trouwe partner te zijn bij uitvaarten. Vanuit een regionaal begin, verzorgen we vandaag uitvaarten over geheel België tot in Nederland, Duitsland, Frankrijk. Uw waardering is elke dag opnieuw onze grootste motivatie.

 

Luisterfragmenten met zang

 

 

Luisterfragmenten met cello