Muzikaal duo
Heidi en Koen

Het muzikaal duo Heidi en Koen bezorgt uw vereniging, uw familie een onvergetelijke namiddag of avond.

Heidi De Nef en haar echtgenoot Koen De Bels vormen al verschillende jaren het ‘muzikaal duo Heidi en Koen’. Ze maken van elk feestelijk moment in het leven een onvergetelijke herinnering met een aangepaste muziekkeuze. Vele families, verenigingen deden reeds beroep op hen. Ze verzorgden reeds meerdere malen de muziek tijdens cruises op de Rijn, de Donau,...

Koen speelt piano en Heidi zingt, speelt cello of accordeon. Ze studeerden beide muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel en zijn sindsdien reeds jaren professioneel actief in het muzikaal opluisteren van evenementen.

Animatie - Concert - Receptie - Feest

Voor elk evenement is er een uitgebreide keuze uit muziekgenres, muziekfragmenten en composities. Op deze manier wordt er steeds weer een aangenaam programma samengesteld, aansluitend bij uw keuzes en voorkeuren met klassieke melodieën, operettemelodieën, meezingers, Franse chansons, Italiaanse liederen, enzovoort.

Muziekprogramma’s worden heel gevarieerd samengesteld door een leuke afwisseling in het gebruik van instrumenten (zang, cello, accordeon, piano) en de gebrachte muzieknummers. Naast herkenbare melodieën krijgen ook bekende meezingers de nodige aandacht, kortom een animatie of concert op maat waarbij ook uw suggesties welkom zijn.

Receptie - feest

Ter gelegenheid van uw recepties of feesten zorgen wij voor een ontspannende sfeer met aangename en rustige achtergrondmuziek. Elk moment heeft zijn muziek. Een muzikaal ontvangst, stijlvolle sfeerklanken tijdens een diner, kortom een stijlvolle meerwaarde bij iedere gelegenheid.

Beluister enkele fragmenten: